dinsdag 10 juli 2012

Weer een stukje verder.

De nieuwe lesruimte wordt steeds mooier. De tafels zijn er nu, de rolgordijnen hangen, en er staan ook al een paar naaimachines in.


Met de tafels had ik nog een beetje pech. Ik vond het moeilijk om in te schatten hoe groot ze zouden moeten worden. Eerst had ik tafelbladen van 80x90 cm, maar toen dat stond vond ik ze toch wel klein en bleek 80x120 ook te kunnen. Ik heb toen maar van het reststuk van het blad twee stroken laten zagen van 30 cm en die met behulp van wat latten er onder, aan het andere blad vastgezet.

Op de foto zie je linksvoor nog een stuk van de tweede tafel met twee werkplekken. Helemaal links in de kamer komt ook nog een blad langs de muur met 1 of 2 werkplekken, dat stukje is nog niet klaar, dat moet vandaag gaan gebeuren.

In de rechterhoek van de foto zie je nog net een stuk van de kniptafel van 200x80. Deze ligt op verstelbare schragen en kan ook op een normale tafelhoogte worden gezet.

Ik ben tot nu toe erg blij met het resultaat en heb veel zin om na de vakantie te gaan starten met de lessen en de workshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten