donderdag 8 mei 2014

Burda 7381, een herenbermuda. Sancho SPE mei 3014.

Op het Sancho forum is elke maand een patroon dat 3 leden kunnen uitproberen. Deze maand was ik uitgeloot voor een herenpatroon. Het bleek de burda-7381 te zijn. Mijn zoon leek het wel wat, dus daarvoor heb ik hem gemaakt. Hij koos voor versie B
Er hoort een uitgebreide evaluatie bij, maar die moet ik nog maken, dan zal ik het hier ook melden.

Het was in elk geval geen moeilijk patroon.


 De stofjes komen uit mijn voorraad, de bedrukte stof ik een oude Stenzo stof met wat beelden uit New York erop. Een restant van een overhemd voor mijn man. De grijze stof is een poplin katoen.

En goedgekeurd door mijn zoon, die graag op de ene pijp de zakken van de bedrukte stof wilde en op de andere pijp gewoon grijs. Bij de schuingeplaatste riemlussen heb ik het heel eigenwijs andersom gedaan.Foto's op model volgen nog. Zoon woont in Enschede, en dat is dus een aardig eindje weg van Zoetermeer. Morgen zijn we wel daar, maar dan bij een dochter. Daar kan onze zoon hem dan ophalen. Ik vraag nog wel of hij een foto wil maken. Ik ben ook wel benieuwd of hij past. Hij heeft zelf zijn maat gemeten, en daar ben ik vanuit gegaan. Het moest maat 50 worden, dat kwam ook wel aardig overeen met z'n confectiemaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten