vrijdag 19 april 2013

Workshop voor tieners.

In de maanden mei en juni kun je bij naaischool Hart voor Stof een workshop volgen. Deze is speciaal voor beginnende naaisters bedoeld. En dan in het bijzonder voor tieners.

We gaan een topje naaien uit de Knipmode van mei 2013.

 
Je hebt hiervoor nodig 80 tot 100 cm soepele stof, maar let op, geen tricot. Verder 1 meter biaisband en 1,5 tot 2 meter lint in bijpassende kleur. Patroonpapier en garen en ook het gebruik van een naaimachine zit bij de prijs in. Maar als je zelf een naaimachine hebt mag je die ook meenemen.
 
De workshop wordt gegeven op een aantal dagen in de meivakantie en op een aantal zaterdagen.
De les gaat door bij tenminste 3 deelnemers en er kunnen maximaal 5 personen meedoen.
De les duurt van 11 uur tot ongeveer 1 uur of van 2 uur tot ongeveer 4 uur. Je gaat met een kant en klaar topje de deur uit.
 
De kosten zijn 15 euro per persoon inclusief thee of koffie met iets lekkers. Als je met een groepje van 5 vriendinnen inschrijft voor 1 workshop dan kost het totaal 50 euro, en kunnen we in overleg ook een tijd kiezen. Geef je je samen met een vriendin op dan betaal je samen 25 euro.
 
Wil je meedoen of meer informatie, dan kun je me een mailtje sturen.
 
De tijden waaruit je kunt kiezen zijn;
donderdag 2 mei 11 uur
vrijdag 3 mei 2 uur
zaterdag 4 mei 2 uur
maandag 6 mei 11 uur
dinsdag 7 mei 2 uur
woensdag 8 mei 2 uur
zaterdag 18 mei 11 uur
zaterdag 25 mei 2 uur
zaterdag 1 juni 11 uur
zaterdag 8 juni 2 uur
 
Maar let op, bij minder dan 3 deelnemers gaat het niet door, bij opgave krijg je van mij een link naar een datumprikker, dan kunnen we goed kijken welke tijden door kunnen gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten