Naaicursus in Zoetermeer


Naailessen.


Deze worden wekelijks gegeven, op dinsdag of donderdagavond aan het Staalblauw in de wijk Rokkeveen. Ook op woensdagmorgen is er een groep. Als er belangstelling voor is kan er nog een lesochtend of -middag gestart worden. De lessen duren 2,5 uur per keer. De kosten zijn 50 euro per maand met een maand opzegtermijn.
Ik heb naaimachines staan om te gebruiken, maar je kunt ook je eigen naaimachine meebrengen.

Heb je geen naaimachine dan kun je ook een naaimachine uit het leslokaal kopen, maximaal 250 euro kosten die en je kunt hem eerst uitgebreid tijdens de lessen uitproberen.
Wil je liever 1 keer per 2 weken komen dan kan dat ook, de kosten zijn dan 32,50 euro per maand, ook met een maand opzegtermijn.

Voor opgave voor de lessen kun je me mailen of even bellen op 079 3614068. Er is op dit moment op donderdagavond en op woensdagochtend plaats.

 

Korte kennismakingscursus.

Als je eens wilt kennismaken met het naaien dan kun je ook een korte cursus doen. Deze kan op de gewone lesavonden ingepland worden als er plaats is. Deze cursus heeft 8 lessen van 2,5 uur en kost 120 euro totaal. Gebruik van patroonpapier en aanwezige Knipmode bladen is erbij inbegrepen. Er kan eventueel 1 gemiste les aan het einde van de cursus worden ingehaald.

 Losse lessen.

Wil je zomaar een paar lessen volgen, zonder je voor langere tijd te binden, dat kan ook. Als er plek over is dan kun je voor 17,50 euro een les volgen op dinsdag of donderdagavond van half 8 tot 10 uur. Hiervoor geldt wel dat je je van te voren op moet geven. Op dit moment is er maar beperkt een plekje.

Algemene informatie.

Tot een jaar of 10 terug heb ik ook naailessen gegeven maar doordat ik toen in het onderwijs ging werken ben ik daar toen mee gestopt. Inmiddels heb ik weer zin en tijd om ermee te gaan starten.
De groepen zijn nooit groter dan 4 personen en krijg je dus maximale aandacht.


Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding diverse fournituren te gebruiken.
Ik heb enkele naaimachines ter beschikking, maar je eigen naaimachine meebrengen kan natuurlijk ook. Je kunt tegen vergoeding ook gebruikmaken van mijn borduurmachine, vooral voor kinderkleding is dit heel erg leuk.

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Wilma, mijn dochter (12 jaar) en ik willen graag samen een blouse/rokje/jurk voor haar maken. Kan dat ook? Zaterdagochtend lukt ons helaas, niet woensdagmiddag wel! Groet, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Yvonne,
   Dat moet wel te regelen zijn, misschien kun je me een mailtje sturen op wilmatreurniet@xs4all.nl.

   Verwijderen