woensdag 9 mei 2012

Badpakjes voor Baby Born.

Met de zomer in aantocht (volgens de kalender in elk geval) heb ik de voorraad badpakjes voor baby born maar eens aangevuld.
Bij het knippen was het lastig om het patroontje op de stof te kunnen spelden, hier en daar is het meer gat dan papier. Ik moet het patroon maar eens opnieuw uittekenen denk ik.


Ik weet niet of het goed te zien is, maar er zitten tientalle gaatjes rond elke speld. En dan te bedenken dat ik alleen bij de eerste keer knippen het patroon opspeld, knip ik nog meer dan leg ik het vorige er gewoon op, soms nog met 1 speldje vast tegen verschuiven.

In Utrecht op de lapjesmarkt had ik laatst weer twee nieuwe lycra's gekocht, natuurlijk weer met veel roze erin.In mijn voorraad had ik ook nog wat leuke streepjes, hiervan heb ik eerder ook al pakjes gemaakt.Het zou leuk zijn als de pop er ook mee in de zon kan.

2 opmerkingen:

  1. Ooh wat een leuke badpakjes heb je gemaakt! En wat gaaf dat je dat van 'echte' lycra doet... Maak je ze ook wel eens met roezelstrook ertussen? Ik zie dat het patroon een kniplijn heeft op die hoogte...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat heb je goed gezien, dat doe ik ook wel eens. Ook gebruik ik de kniplijn voor het maken van een balletpakje. Dat naai ik van tricot en daarvoor verleng ik het pand iets omdat het minder rekbaar is.

      Verwijderen