vrijdag 23 november 2012

Acropakken voor dochter en partners in wording.

Al een paar dagen ben ik bezig aan catsuits voor mijn dochter en haar twee partners bij de acrogym.
Maanden geleden kwam mijn dochter al met een plaatje: "kun je dat ook maken, mam?"
Ja, dat kan ik wel was na enige aarzeling mijn antwoord. Tenslotte is het een kwestie van uittekenen, uitknippen en opnaaien. Alleen in dit geval veel uitknippen en veel opnaaien.

Ik heb me laten verleiden tot een megaproject, daar ben ik inmiddels wel achter. Nadat mijn dochter zelf de bloemen op het voor- en achterpand heeft ingetekend, bij 3 pakken ook al uren werk, ben ik gaan knippen.
 
Hier zie je het resultaat van het knipwerk. Op de foto zie je alle stukken voor 1 pakje, het tweede is ook geknipt, maar zit in een tas. Op de voorgrond zie je 4 lege speldendoosjes. Kun je nagaan!
Dit knipwerk heb ik gisteren gedaan. Eergisteren heb ik het kleinste pak geknipt, dat zit al voor een groot deel in elkaar en was ook een dag werk.
 
Toen mijn dochter en haar partner de foto's hiervan zagen kreeg ik de boodschap dat er in de communicatie iets was misgegaan (tussen mij dochter en haar partner) De kleuren groen en oranje hadden andersom gemoeten. Daar was nu niets meer aan te doen bij dit pak, nog een keer opnieuw beginnen, zover hadden ze me niet gekregen. Na overleg met deskundigen is besloten dat de beide andere pakken wel de kleuren andersom krijgen. Dit is toegestaan binnen de wedstrijdregels. De pakken moeten namelijk gelijk of aanvullend zijn.
 


.
De pakken krijgen ook nog mouwen en waarschijnlijk plakken ze er ook nog een heleboel steentjes op. Ze sluiten met een blinde rits.

Zodadelijk ga ik verder met het naaiwerk, vandaag hoop ik alle stukjes erop te kunnen zetten. Wordt vervolgd dus.

2 opmerkingen: