zaterdag 16 februari 2013

Nieuwe stofjes uitproberen.

De afgelopen maanden heb ik regelmatig stofjes moeten bijbestellen voor de turnpakjes. Steeds kocht ik dan ook iets wat ik nog niet eerder had erbij.

Maar doordat ik het erg druk had met alle bestelde pakjes voor de acroteams was er nog niets gekomen van het verwerken van die stofjes.

Maar inmiddels zijn alle teams voorzien van pakjes en hebben de meesten hun eerste wedstrijden ook gehad. Dus nu heb ik tijd voor nieuwe pakjes. Hier zijn wat foto's;

              

De eerste twee pakjes hebben onderaan veloursstof, die zit vaak net iets lekkerder dan glitterlycra, en is ook wat beter bestand tegen het draaien aan de rekstok. Ideaal voor de wekelijkse trainingen dus.

Vorige week heeft mijn dochter ook haar eerste wedstrijd gehad met haar team. Dus eindelijk heb ik een foto van de catsuits die ik hier al liet zien.


Het waren wel de meest bewerkelijke pakken die ik heb gemaakt tot nu toe. En bij de mouwen was het lastig om de naad elastisch genoeg te krijgen. Ik heb hem verschillende keren opnieuw moeten stikken omdat het tule zo ontzettend elastisch was.
Maar de dames zijn er erg blij mee.

Voor hun andere oefening heb ik ook nog pakjes gemaakt, iets minder bewerkelijk, maar ook heel mooi geworden. De steentjes hebben ze trouwens zelf geplakt.

 
Hier zie je ze in actie! En tot slot nog een silhouet, wat ik in een borduurpatroon heb omgezet en nog op shirts ga borduren.
 

2 opmerkingen: